Regisztráció

Esővízgyűjtő tartály 500L AQUATOWER

Esővízgyűjtő tartály 500L AQUATOWER
Új
Csomagolás: 1 db
Termékkód: 16261
Vonalkód: 5999094307902
Súly: 30 kg

Most már 4 kapacitású tartály kapható: 500, 1000, 1500, valamint 2000 L-es. 
Az előnyei:
- rotációs öntözés technológiával gyártott - ezért 100%-ban szivárgásmentes
- kinézet/kitartosság/funkcionalitás/ár aránya
- beépített esővíz-szűrő - nem láttam a piacon mást, ami belső szűrővel rendelkezne. Mindig külön kell vásárolni és eresztcsatornához rögzíteni
- sárgarézből menetes furatok – ezt a kis finomítást bevezettük
- vízmerítőcsap
- csavarokkal megerősített fedél, ami védelmet biztosít a jogosulatlan hozzáférés ellen
- szerelési fülek
- nagyon tartós, szilárd, UV- és időjárásalló képességű
- logisztika - nagyon jól rakható a kamionba: különösen az 5OO L-es, ami egymásra rakható és ennek köszönhetően 2 db csak 1 raklapnyi helyet fogal és igazán alacsony a leszállítási költség
 
 A felszíni esővízgyűjtő tartálynak alapfunkciója a tetőfelületről származó csapadékvíz összegyűjtése és eltárolása. A tartály szerkezete lehetővé teszi különféle rendszerekbe történő beépítését és a meglévő építési körülményekhez való könnyű alkalmazkodását. Stabil szerkezetének és kis tárolókapacitásának köszönhetően ezek a tartályok könnyen mozgathatók, és igény esetén újrapozícionálhatók. Rendkívül tartós, UV- és időjárásálló.
 
A tartály alkatrészei:
- esővízszűrő
- vízcsap
- csavarokkal megerősített fedél
- bementi (a fedélhez tartozó) és kimenti (a túlfolyóhoz tartozó) tömítés
 
Minden tartály csavarokkal megerősített fedéllel van ellátva, ami lehetővé teszi a tartályhoz való könnyű hozzáférést. A tartály alsó részén pedig két, sárgarézből menetes furat található.
A felső menetes furat a vízmerítőé, amelyhez a vízcsap csatlakozható. Az alsó furat pedig a vízleeresztő nyílás, amely lehetővé teszi a felhalmozott csapadékvíz leeresztését.
A tartályban található meg továbbá az esővízszűrő, amely felfogja a kisebb szennyeződéseket mint pl.: levelek, kavicsok, gallyak. Ennek köszönhetően elkerülhetővé válik a víz minőségének romlása, valamint csökken tartályban lévő szivattyú sérülésének veszélye.
A tartályba szivattyúrendszer is beszerelhető.