Regisztráció

Adatvédelmi Nyilatkozat

Az Anro Tool Kft. weboldalának megtekintéséhez Önnek bárminemű adat megadása nélkül lehetősége van. Bizonyos információk azonban (pl. árak, készlet) kizárólag szerződött és cégünk által regisztrált partnerek számára hozzáférhetőek.

Az Anro Tool Kft. természetesen különös figyelmet fordít a partnerei által megadott adatok védelmére, azokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeli.

A birtokában lévő adatokat nem bocsátja más felhasználók rendelkezésére, sem üzleti-, sem marketing-, sem magáncélokra. Kivételt képeznek a hatóságok, illetve – a viszonteladó-partner beleegyezésével – a végfelhasználók.

 

A regisztrált partnerek által megadott adatokat (telefonszám, email cím) az Anro Tool Kft. az alábbi esetekben használja fel:

 

   •     megrendelések intézése,

   •     vevői reklamációk kezelése,

   •     tájékoztatás új termékekről, szolgáltatásokról,

   •     tájékoztatás különböző akciókról.

 

Az Anro Tool Kft. weboldala, illetve annak minden tartalmi eleme, részlete szerzői jogvédelem alá tartozik. Az ezzel kapcsolatos jogok gyakorlására kizárólag az Anro Tool Kft. tulajdonosa jogosult.