Regisztráció

Muta

Struc kovácsüzem                                 MUTA kovácsüzem

Az első feljegyzések szerint, a MUTA kovácsüzem története, 1573-ig nyúlik vissza. A több mint 440 éves tradíció során több tulajdonosa volt a cégnek. Annyi bizonyos, hogy 1760-ban a cég, a Szent Pál Monostor tulajdona volt. 1881-ben Henrik Kieffer vásárolta meg MUTA-t. Kieffer (Künzelsaus-i, Württenberg tartomány) német kovácsáru kereskedő volt. Ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 1897-ben fia, Frederik is csatlakozott Henrikhez, majd a cég működéséhez nélkülözhetetlen villamos energia ellátás miatt, saját vízi erőművet épített.

A MUTA még a második világháború ideje alatt is működött. A háború befejeztével a tulajdonjog az Államra szállt át, egészen 2000-ig. 2000-ben a céget Adolf Struc Úr vásárolta meg és jelenleg is ő a tulajdonosa. A cégcsoport az évek folyamán tovább bővült, így ma már kerti és mezőgazdasági munkagépek, kőműves szerszámok és minőségi szerszámnyelek gyártásával is foglalkozik. A Struc MUTA cégcsoport az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket.

A MUTA MAGYARORSZÁG a nem kovácsolástechnikával gyártott szerszámokat költséghatékonysági okokból Távol-Keleten gyártatja. Ezen termékeket gyártó szigorú szerződés és minőségbiztosítás mellett kezdte meg kerti szerszámok gyártását a MUTA védjegy használatával. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTA névvel azonosított minőséget és megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe vesszük a felhasználók igényeit, észrevételeit, ezért kérjük építő javaslataival járuljon hozzá további fejlesztéseinkhez.

E rövid leírás is igazolja, hogy a gyártás technológia tradicionális múltra tekint vissza. A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó technológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Termékfejlesztések

Az AnRo-ker 1993-ban alakult azzal a céllal, hogy a magyar piacot megismertesse a Szlovén MUTA szerszámgyár termékeivel és elfogadtassa a hazai felhasználók körében. Kezdetben a magyar piacon kereskedelmi forgalomban lévő konkurens termékek árai kedvezőbben alakultak, de mára minőségben a Szlovén MUTA gyártmányai bizonyultak versenyképesebbnek. Jelenleg 30 fős csapatunk áll a partnerek rendelkezésére telephelyeinken, ahol jelentős árukészlettel és vevőközpontú kiszolgálással állunk rendelkezésükre. Termékeink közt megtalálható több gyártók termékei, melyeknek magyarországi disztribútora a 2013 óta kereskedelmi tevékenységet folytató AnRo Tool Kft.

Muta

A felhasználók, kereskedők körében termékeink az állandó minőség, megbízhatóság valamint az időközben a piaci realitásokhoz igazodó ár miatt egyre népszerűbbek. Termékeink valamelyike mára megtalálható a magyar háztartások, kertészetek, mezőgazdaság és ipar nagy részében, akik a felmérések alapján elégedett felhasználói ezeknek az eszközöknek.

Ipar

Az állandó piaci igényekhez igazodó fejlesztések a tradicionális tulajdonságokat szem előtt tartva jelennek meg termékeink jellemzőiben és szolgáltatásainkban. A könnyebb elérhetőség céljából építettük ki értékesítési hálózatunkat, melynek köszönhetően az egész ország területén elérhetővé váltak termékeink. Saját logisztikai csoportunk az egész ország területén bonyolít szállításokat a partnerek igényei alapján.

Reméljük e kis összefoglalónk jól tükrözte cégünk üzletpolitikáját, filozófiáját, struktúráját, mely partnereink szakszerű, megbízható kiszolgálását tartja szem előtt. 

Anro