Regisztráció

Aromafelszabadító enzim Lallzyme Beta 10g

Aromafelszabadító enzim Lallzyme Beta 10g
Aromafelszabadító enzim Lallzyme Beta 10g
Aromafelszabadító enzim Lallzyme Beta 10g
Aromafelszabadító enzim Lallzyme Beta 10g
Aromafelszabadító enzim Lallzyme Beta 10g
Aromafelszabadító enzim Lallzyme Beta 10g
Aromafelszabadító enzim Lallzyme Beta 10g
Csomagolás: 100 db
Termékkód: 12350
Vonalkód: 5999538121309
Súly: 0.01 kg
No Title

Fehér- és rozéborok, illatos gyümölcsök cefréinek aroma-felszabadítására.
A LALLZYME BETA egy olyan enzimkészítmény, mely nagy ß-glükozidáz aktivitással rendelkezik. Alkalmazásának célja, hogy növelje a gyümölcscefrék aromaintenzitását, aktivitásának köszönhetoen lebontja az aromaköto cukormolekulákat.
A ß jól tolerálja az alacsony homérsékletet is, 10 °C fölött aktív.
Adagolás: 3-5 g/q
A béta-glükozidáz enzim muködését a szabad glükóz gátolja, ezért a LALLZYME BETA enzimet legkorábban végerjedésben, vagy szárazra erjesztett cefrék esetén használjuk.
Keverje el az enzimet megfelelo mennyiségu vízben vagy borban, hogy a teljes bor-, vagy cefremennyiséggel homogenizálni lehessen.