Aromafelszabadító enzim Lallzyme Beta 10g
Fehér- és rozéborok, illatos gyümölcsök cefréinek aroma-felszabadítására.
A LALLZYME BETA egy olyan enzimkészítmény, mely nagy ß-glükozidáz aktivitással rendelkezik. Alkalmazásának célja, hogy növelje a gyümölcscefrék aromaintenzitását, aktivitásának köszönhetoen lebontja az aromaköto cukormolekulákat.
A ß jól tolerálja az alacsony homérsékletet is, 10 °C fölött aktív.
Adagolás: 3-5 g/q
A béta-glükozidáz enzim muködését a szabad glükóz gátolja, ezért a LALLZYME BETA enzimet legkorábban végerjedésben, vagy szárazra erjesztett cefrék esetén használjuk.
Keverje el az enzimet megfelelo mennyiségu vízben vagy borban, hogy a teljes bor-, vagy cefremennyiséggel homogenizálni lehessen.