Regisztráció

Pektinbontó enzim Lallzyme HC 10g

Pektinbontó enzim Lallzyme HC 10g
Pektinbontó enzim Lallzyme HC 10g
Pektinbontó enzim Lallzyme HC 10g
Pektinbontó enzim Lallzyme HC 10g
Pektinbontó enzim Lallzyme HC 10g
Pektinbontó enzim Lallzyme HC 10g
Pektinbontó enzim Lallzyme HC 10g
Pektinbontó enzim Lallzyme HC 10g
Pektinbontó enzim Lallzyme HC 10g
Pektinbontó enzim Lallzyme HC 10g
Csomagolás: 100 db
Termékkód: 12332
Vonalkód: 5999538121194
Súly: 0.01 kg
No Title

Nagy aktivitásának köszönhetően hatékonyan tárja fel gyümölcscefréket, javítja a préselhetőséget, kiválóan alkalmas létisztításra. Csökken a cefre viszkozitása. Több aroma szabadul fel. Gyorsul az erjedés, javul a cefre főzhetősége.
A LALLZYME HC jól használható alacsonyabb hőmérsékleten is, 8-55 °C-ig aktív.
Adagolás: 0,5-1 g/hl léhez, 1-3 g/q cefréhez
Keverje el az enzimet megfelelő mennyiségű vízben, cefrelében, hogy a teljes kezelendő tétellel homogenizálni lehessen.
Kerülje a közvetlen bőrrel történő érintkezést és porképződést. Az enzim belégzése túlérzékenységet okozhat.